Hallo! Wat leuk dat je mijn pagina bezoekt en interesse hebt in de cursus Mindful Run of Walk in Alkmaar

Ik ben Mariëlle Kramer, beweeg en leefstijl coach en trainster bij Sportschool Fit4lady, een sportschool voor dames waar ik steps, krachttraining instructies en voedingsadviezen geef. Ik heb grote passie voor gezonde leefstijl voor zowel lichaam als geest en daarom ben ik ontzettend trots dat ik deze unieke combinatie nu kan overbrengen als Mindful Run en Walk instructeur in de gemeente Alkmaar.

Wat is Mindful Run

De Mindful Run en Walk cursus is een bewustwordingsproces, waarin ademhalingstechnieken en mindfulness technieken toegepast worden in combinatie met het hardlopen en wandelen. De aangeboden cursus hebben als doel om jou beter te laten ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat:

“MINDER STRESS – MEER ENERGIE”.

Ik geef de Mindful Run en Walk cursussen in park Oosterhout in Alkmaar, ’t Geestmerambacht en in de bossen en duinen van Bergen, Schoorl en Heiloo.

Ook verzorg ik Mindful Run en Walk Clinics (op locatie). Deze clinics duren 1,5 uur en hierin maak je kennis met wat Mindful Run en Walk inhoudt. Tijdens deze deze clinic komen er uit elke week een aantal aspecten aan bod om jou een beter beeld te geven of de cursus voor jou iets kan zijn.

Met je Collega’s lekker bewegen

Voor bedrijven organiseer ik Lunch Walks. Tijdens de Mindful Lunch Walk neem ik jou en je collega’s mee voor een wandeling waar waarin we focus- bewustwordings- ontspannings-en ademhalingsoefeningen doen. Deze helpen je uit je hoofd te komen en te ontspannen. Zodat je daarna met frisse energie en focus weer aan het werk kan gaan. Het mooie is dat de oefeningen en tools die je in de Mindful Lunch Walk krijgt aangereikt, zodanig praktisch zijn dat je ze zelf kunt integreren in je dagelijkse leven.

De mogelijkheden voor een Mindful Lunch Walk kunnen geheel op maat worden gemaakt, naar jullie wensen. Neem gerust contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!