Mindful Run Alkmaar Blog

Op deze pagina lees je mijn ervaringen van mezelf en berichten die ik
waardevol vindt om te vermelden. Berichten zijn soms overgenomen van de Mindful Run website.
Voor nu veel leesplezier, Marielle Kramer.

Een date met mezelf

Een date met mezelf

Gisteravond toen ik naar bed ging, besloot ik om vanmorgen even een date met mijzelf te plannen. Ja, dat lees je goed! Sinds ik aan Mindful Run doe, maak ik daar regelmatig even tijd voor. In mijn vorige blog vertelde ik jullie al dat ik heel anders naar hardlopen ben...

Lees meer
Wat een verademing, Mindful Run maakt het waar.

Wat een verademing, Mindful Run maakt het waar.

Wat een verademing Al tijden was ik voor mezelf op zoek naar een manier om beter met stress en spanningen om te gaan. Hardlopen is voor mij altijd al een uitlaatklep geweest. Alleen merkte ik steeds meer dat dit meer een inspanning dan een ontspanning voor mij bleek...

Lees meer
10 Voordelen van Neusademhaling tijdens het sporten

10 Voordelen van Neusademhaling tijdens het sporten

10 voordelen van neusademhaling tijdens het sporten Neusademhaling is het beste wat je kan doen alleen veel te weinig mensen letten er op. Wist je dat mondademhaling is aangeleerd en je dat van nature eigenlijk helemaal niet hoeft te doen behalve wanneer je in...

Lees meer
Mindful (hard)lopen

Mindful (hard)lopen

Kom bij Mindful Run Alkmaar en maak nieuwe hardloopvrienden. Ontdek de grote voordelen van mindful hardlopen en leer op je best hard te lopen alles op jouw eigen tempo en binnen jouw grens! Of je nu een beginnend of ervaren hardloper bent, leer hoe je mindful en met...

Lees meer
Even voorstellen

Even voorstellen

Hallo! Wat leuk dat je mijn pagina bezoekt en interesse hebt in de cursus Mindful Run of Walk in Alkmaar Ik ben Mariëlle Kramer, beweeg en leefstijl coach en trainster bij Sportschool Fit4lady, een sportschool voor dames waar ik steps, krachttraining instructies en...

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This