Mindful lunch Walk/Run:

Je werkt samen met je collega’s binnen een bedrijf of organisatie. Je zit vooral de hele dag voor je beeldscherm en de enige beweging die dag is de loop naar het koffieapparaat. Aan het einde van de dag voel je aan je stijve spieren dat je alweer niet voldoende hebt bewogen. Wanneer je thuiskomt, merk je dat je hoofd moe is en heb je het gevoel dat je beter op de bank kan ploffen om uit te rusten. Bord eten op schoot en de rest van de avond tv kijken. 

Stel dat je samen met je collega’s in je middagpauze een Mindful Lunch Walk zou doen. Met elkaar de buitenlucht in, lekker bewegen, de wind je hoofd leeg laten waaien en een keer een ander gespreksonderwerp. Met elkaar de buitenlucht in en bewust bewegen en genieten. Juist er letterlijk even “tussenuit” en in beweging komen zorgt voor nieuwe energie en ruimte in je hoofd. Hoe fijn klinkt dat?

Tijdens de Mindful Lunch Walk neem ik jou en je collega’s mee voor een enerverende wandeling waar we bewustwordings- en ademhalingsoefeningen doen. Deze helpen je uit je hoofd te komen en te ontspannen. Zodat je daarna met frisse energie en focus weer aan het werk kan gaan. Het mooie is dat de oefeningen en tools die je in de Mindful Lunch Walk krijgt aangereikt, zodanig praktisch zijn dat je ze zelf kunt integreren in je dagelijkse leven.

De mogelijkheden voor een Mindful Lunch Walk kunnen geheel op maat worden gemaakt, naar jullie wensen. Neem gerust contact op voor een gratis kennismakieng.

De lunch walk of run kan ook gegeven worden in de vorm van een workshop of clinic.

In deze workshop/clinic ervaren uw medewerkers hoe ze mindfulness- en ademhalingstechnieken kunnen toepassen tijdens het werk en in hun privéleven. We gaan actief bezig, maar staan ook regelmatig even stil. Daarnaast komt de kracht van ademhalen aan bod waardoor men direct stressvermindering en helderheid ervaart.

Resultaten:

  • De deelnemers krijgen een positieve boost en worden zich ervan bewust hoe het met hun mentale en fysieke gesteldheid is.
  • Daarnaast krijgt men inzicht in de manier van ademen en denken.
  • De technieken van Mindful Walk en Run reduceren de werkstress, vergroten het werkplezier en geven op termijn meer energie!

Uiteraard kunt u in het kader van duurzame inzetbaarheid en preventie ook besluiten om uw (zieke)medwerk(st)er aan een 5-weekse cursus mee te laten doen.

Bedrijven geïnteresseerd? Informeer naar de tarieven en mogelijkheden!

Informatie aanvragen

Spreekt de combinatie van hardlopen en mindfulness met invloeden uit de yoga en meditatie jou aan of wil je het eens ervaren, schrijf je dan in.
Heb je een andere vraag over Mindful Run of Mindful Walk trainingen vul dit formulier dan in. In beiden gevallen neemt Marielle contact met je op.

7 + 13 =

Wees u ervan bewust dat Mindful Run Nederland geen partij is bij de overeenkomst en ook niet op een andere wijze een rechtsbetrekking heeft met de cursist. Marielle Kramer werkt zelfstandig en is niet in loondienst van Mindful Run Nederland. Wel garandeert aanmelden via deze weg dat uw aanmelding terecht komt bij Marielle Kramer welke een gecertificeerde door Mindful Run Nederland opgeleid instructeur is. Via de instructeur verloopt de aanmelding, betaling en deelname. Deelname is voor eigen risico en verantwoordelijkheid. Via de instructeur ontvangt u de algemene voorwaarden.

Pin It on Pinterest

Share This